luni, 16 noiembrie 2009

Pentru destindere...


Ana mi-a oferit o leapşă. Mulţumesc.
La final de program, pentru destinderea creierului meu chinuit într-o zi de luni, după un weekend petrecăreţ, am răspuns întrebărilor. Aşa cum m-am priceput şi eu...
În ce fel de animal ai vrea să te reîncarnezi ? Obligatoriu? Eu nu vreau să mă reîncarnez într-un animal. Dacă e să mă gândesc ce animal îmi place într-o anumită măsură… aş spune, totuşi, că-mi place leoaica. E puternică, e aprigă şi de temut. Da. Deci, dacă e să dau totuşi un răspuns, acesta ar fi: într-o leoaică.
Ce ţi-ar lipsi cel mai mult în viaţă? Adică? În ce situaţie? Când? Nu prea înţeleg… Ce-mi lipseşte mai mult? Păi, o casă mai mare, dacă e să fiu pragmatică. Dar, în viaţă, cel mai mult preţuiesc sănătatea mea şi a familiei mele.
Ce apreciez cel mai mult la o persoană? Cel mai mult?… Cel mai mult şi mai mult? Bunul simţ, cred.
Care-i culoarea preferată pentru haine? “Preferată pentru haine”? Hm-hm. Prefer negrul. Se asortează la orice. Dar numai când vine vorba de haine.
Trei cuvinte care te definesc ca persoană. Puternică. Familistă. Serioasă.
O călătorie pe care ai vrea să o faci şi ţara pe care ai vrea să o vizitezi? Călătoria “pe care aş vrea să o fac” ar fi spre ţara “pe aş vrea să o vizitez”: Japonia.
Citatul/zicala preferată. “O viaţă în care ai făcut o mulţime de greşeli e de o mie de ori mai bună decât o viaţă în care nu ai făcut nimic.”
Ce ţi-ar place cel mai mult să faci ? Să fiu cu ai mei. Şi alături de ei să fac orice.
Dacă nu ai face ceea ce faci în fiecare zi, cu ce altceva ai dori să-ţi umpli timpul? Ăsta e regretul meu… o carieră pe lângă care am trecut… să fiu stewardesă şi să călătoresc în cele mai diverse locuri. Eii, ce ziceţi de asta?
Care e cea mai mare extravaganţă a ta? Pe cuvânt că nu ştiu ce să răspund. Oare nu am făcut nimic extravagant până acum? Sau nu sunt capabilă să realizez asta?

3 comentarii:

papadie spunea...

Fugi bai cu stewardeza. Sa te urci in tablariile alea care zboara cand stii ca acasa te asteapta copiii? Siguuuuuuuuuuuur n-ai mai fi vrut! :-))

Ana-Maria spunea...

Asta cu stwardeza mi-a amintit de tinerete....am fost la mustata sa merg acolo,dar nu m-o lasat mama,mi-a pus pile rele si a zis ca merge pana in panzele albe ca sa nu reusesc acolo....:))

Danae spunea...

Haide, mai, ca era fain.
Dar, ai si tu Papa, dreptate. Nu stiu cum ar fi fost daca aveam si copii.
Oricum, si eu am trecut fix pe langa profesia asta. Varu-meu e pilot si aveam pile maaaari. Hihihi. Dar nu m-a lasat tata, Ana.

Trimiteți un comentariu